NOMINATED FOR EXPORTER OF THE YEAR 2017

Endless Brake Technology Europe AB befinner sig i Orresta, Västerås, Sverige och är generalagent åt Endless Advance för den europeiska marknaden. Vi är ansvariga för all säljverksamhet och teknisk support på den europeiska marknaden vilket också inkluderar återförsäljare och racingteam från Formel 1 till gatbilar. Endless Brake Technology Europe AB har ett direkt samarbete med fabriken i Japan kring produktutveckling och teknik. Företaget bildades 1999 och började då att marknadsföra Endless högkvalitativa bromssystem på den europeiska marknaden. Vårt nya lager blev färdigbyggt år 2017 vilket innebär att vi kan hjälpa den europeiska marknaden mer effektivt. Endless Brake Technology Europe AB har arbetat med Formel 1 under de senaste 16 åren. Vi arbetar även inom WRC och Dakar-rally, GT-racing, TCR samt många andra stora tävlingsserier.Endless varumärke och nätverk har vuxit stadigt i Europa som valet av kompromisslösa bromssystem och vi arbetar med konstant utveckling för att bli de bästa på marknaden.

Vi är väldigt stolta och tacksamma över att vara nominerade till årets exportföretag 2017 och vi kommer att fortsätta sträva efter ännu bättre resultat.

För att rösta:

Skicka ett SMS med texten guldstänk 15 till 71120 för röst på bidraget eller 72120 för röst på bidraget och gåva till Stadsmissionen.

Endless Brake Technology Europe AB – based in Orresta, Västerås, Sweden – is the European sales agent for Endless Advance, handling all sales and technical support for the European market including dealers and customer teams from Formula One to street customs. Endless Brake Technology Europe AB is also responsible for dealer development and product line-up adoption and has a direct technical and support cooperation with the factory in Japan. The company started in 1999 to promote Endless high performance competition brake products in European markets. After strong initial success the Endless brand and dealer network has steadily grown in Europe as the choice for uncompromising brake products with continuous development towards excellence.

We are very proud and grateful to be nominated for exporter of the year 2017 and we will keep striving towards even better results.

Please vote for us by sending an SMS with the text guldstänk 15 to 71120 or 72120 to contribute to charity organization Stadsmissionen.